Din målarfirma i Kalmar – Nybro – Öland

Mathias: 070-318 33 83

Tapetsering

Tapetsering i Kalmar, Nybro och på Öland

Välkommen till Nilssons Målerifirma! Även om vi utgår ifrån Vassmolösa, söder om Kalmar, så är vårt upptagningsområde betydligt större än så. Vi arbetar i hela Kalmar kommun, på hela Öland samt Nybro med omnejd och många av de som anlitar oss ser oss som det självklara valet när det kommer till just tapetsering. De flesta av oss kommer någon gång välja att tapetsera delar av eller samtliga väggar i sin bostad. Är man då inte van att tänka tapetsering märker man snabbt att urvalet är ganska stort då man inte bara ska överväga färgval, utan även mönster. Känner du att det kan vara en utmaning med ditt kommande tapetseringsprojekt? Inga problem, vi hjälper dig gärna på hela resan, från start till mål!

Lång erfarenhet av tapetsering

Vi och vår personal hos Nilssons Målerifirma har lång erfarenhet av tapetsering. Med vår långa erfarenhet, höga servicenivå, transparens och noggrannhet blir du säkerligen en nöjd kund då det innebär att vi håller vad vi lovar och sätter alltid dig som kund i fokus.

Om du har funderingar eller frågor rörande tapetsering eller någon annan av våra tjänster är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälpar dig mer än gärna.