Din målarfirma i Kalmar – Nybro – Öland

Mathias: 070-318 33 83

Fönsterrenovering

Fönsterrenovering i Kalmar, Nybro och på Öland

Vi kan hjälpa dig att underhålla och renovera dina fönster så de får ett långt liv. Med fönsterrenovering får dina fönster dessutom ett fräschare utseende och en känsla av nytt.
Vi utför alla vanliga fönsterarbeten som slipning, målning och omkittning – dessutom reparerar vi rötskador och byter glas. Vid mer omfattande fönsterarbeten plockas fönsterna ner och renoveras i vår verkstad. Vi monterar upp en skärm som ska skydda mot väder och vind under tiden som fönsterrenoveringen pågår vilket gör att vi då även är oberoende av vädret. Med andra ord är Nilssons Målerifirma heltäckande inom fönsterrenovering!

Lång erfarenhet av fönsterrenovering

Att byta fönster kan bli en väldigt dyr historia och i många fall kan en fönsterrenovering göra susen både för plånboken och för dina fönster. Vi på Nilssons Målerifirma har lång erfarenhet av fönsterrenovering och vår personal har hög kompetens inom området.

Även om vår verkstad finns i Vassmolösa, söder om Kalmar så är vårt upptagningsområde betydligt större än så. Vi arbetar i hela Kalmar kommun, Öland och Nybro.
Om du har funderingar eller frågor rörande dina fönster eller fönsterrenovering i övrigt så är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna på vägen.