Din målarfirma i Kalmar – Nybro – Öland

Mathias: 070-318 33 83

Måleri

Måleri i Kalmar, Nybro och på Öland

Välkommen till Nilssons Målerifirma! De flesta av våra kunder finns i Kalmar, Nybro och på Öland och många av de som anlitar oss ser oss som det självklara valet när det kommer till just måleri. Med ledord som pålitlighet och högsta kvalitet siktar vi alltid in oss på att göra alla våra kunder nöjda, vilket i grund och botten är det viktigaste. Oavsett om du behöver ett måleri som tar hand om det invändiga eller det utvändiga så kan vi hjälpa dig, från start till mål.

Lång erfarenhet som måleri

Vi på Nilssons Målerifirma har lång erfarenhet som måleri och vår personal har hög kompetens inom området. Vad vår långa erfarenhet har lärt oss är att hög service, transparens och noggrannhet leder till nöjda kunder då det innebär att vi håller vad vi lovar och sätter alltid dig som kund i fokus.

Även om vi utgår ifrån Vassmolösa, söder om Kalmar, så är vårt upptagningsområde betydligt större än så. Vi arbetar i hela Kalmar kommun, på hela Öland samt Nybro med omnejd.

Om du har funderingar eller frågor rörande våra måleritjänster är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälpar dig gärna på vägen.