Din målarfirma i Kalmar – Nybro – Öland

Mathias: 070-318 33 83

Måla om huset

Måla om huset i Kalmar, Nybro och på Öland

Välkommen till Nilssons Målerifirma! Du hittar oss i Vassmolösa, söder om Kalmar, men vårt upptagningsområde är betydligt större än så. Vi arbetar i hela Kalmar kommun, på hela Öland samt Nybro med omnejd och många av de som anlitar oss ser oss som det självklara valet när det kommer till just målning – inte minst när det kommer till att måla om huset. Många vi pratar med känner att det är ett stort projekt att måla om huset men vi ser det som en möjlighet att lyfta fram ditt hus detaljer till ett nytt ljus. Förutom att måla om huset kan vi även erbjuda tjänster som fasadtvättning och fönsterrenovering så att husets utsida får ett rejält lyft, om så önskas. Känner du att det kan vara en utmaning med att måla om huset? Inga problem, vi hjälper dig gärna på hela resan, från start till mål!

Lång erfarenhet av att måla om hus

Vi och vår personal hos Nilssons Målerifirma har lång erfarenhet av att måla om hus. Med gedigen erfarenhet, hög servicenivå, transparens och noggrannhet blir du säkerligen en nöjd kund då det innebär att vi håller vad vi lovar och sätter alltid dig som kund i fokus.

Om du har funderingar eller frågor om att måla om huset eller någon annan av våra tjänster är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälpar dig mer än gärna.